AQUABERG ALCA DOUCHEGOTEN VOOR ELKE BADKAMER OF DOUCHE

Aquaberg alca douchegoten

Aquaberg Alca douchegotenAls alternatief voor de vloerput kan er in de badkamer ook gekozen worden voor een douchegoot. Aquaberg levert douchegoten waarbij u kunt vertrouwen op een hoogwaardig product waarin design en functionaliteit samenkomen.

 

Compleet en doordacht

Alca douchegoten worden vervaardigd uit onderhoudsvrij roestvaststaal. U kunt kiezen uit een inbouwdiepte van 70 of 100 mm. Het lage model is uitstekend geschikt voor renovatieprojecten. Uiteraard is de goot voorzien van stelmogelijkheden om de douchegoot in het werk te kunnen stellen en stabiliseren. De maximale tegeldikte is 12 mm. Alle Aquaberg douchegoten worden met installatiemateriaal geleverd, inclusief zelfklevend membraan.

 

Aquaberg Alca douchegoten reinigen

 

Tweedelig afvoersysteem

Om het water snel af te voeren, is de douchegoot voorzien van een tweedelig afvoersysteem met een zeef om het grove vuil op te vangen. Het systeem is voor reiniging eenvoudig uitneembaar en wordt na reiniging weer vastgezet met de RVS-vergrendeling. De douchegoot is elektrolytisch gepolijst waardoor vuil zich minder snel kan hechten. De douchegoot is leverbaar met een 35 mm waterslot (inbouwdiepte 70 mm) met een capaciteit van 35 liter per minuut en een waterslot van 50 mm (inbouwdiepte 100 mm) met een capaciteit van 60 liter per minuut. Dat zorgt ervoor dat het plaatsen van een regendouche geen probleem is.

De onzichtbare afvoer

Aquaberg Alca roosters voor douchegootU heeft de keus uit vijf verschillende designroosters. Zo is er altijd een rooster dat bij de gewenste uitstraling past. Maar met een Aquaberg Alca douchegoot heeft u ook de mogelijkheid de goot vrijwel onzichtbaar in de vloer te laten verzinken door te kiezen voor een tegeldeksel. U kunt ook kiezen voor een gesloten rooster waarbij het water via de zijnaden in de goot stroomt. Het zijn allebei bijzonder esthetische oplossingen die niets afdoen aan de afvoercapaciteit. Als u kiest voor het tegeldeksel, heeft u een inbouwdiepte van minimaal 80 mm nodig.

Voordelen van deze douchegoot

  • Lage inbouwdieptie 70mm
  • Grote afvoercapaciteit, 35 tot 60 liter per minuut
  • Eenvoudig te reinigen
  • Met tegelrooster vrijwel onzichtbaar

Gepubliceerd in: Installatie materialen