ALAPE STREAM DE NIEUWE IN- EN OPZETWASTAFEL VAN ALAPE

Alape Stream

Alape Stream opzetwastafelMet 'Stream' introduceert Alape een waskom die als opzetwastafel en half verzonken inzetwastafel helemaal van deze tijd is: een klassieke basisvorm, een comfortabele diepte, een ruim model én een wasbak die op alle vlakken voldoet aan de moderne architectuur en techniek. In het oog springend is de basisvorm van de wastafel Stream, deze is bij elke variant gelijk. Door te variëren in de afwerking van deze basisvorm ontstaan de diverse waskomuitvoeringen, zoals opbouw, inbouw en vlakinbouw. Alle waskommen zijn gemaakt uit het karakteristieke materiaal van Alape; geglazuurd staal. Doordat staal in elke gewenste vorm om te vormen is, maar 3mm dik is en een ongekende precisie tentoonspreidt, is deze nieuwe flexibele serie enkel op deze wijze te vervaardigen dankzij het materiaal. Het geglazuurde staal van de Alape Stream is bovendien licht van gewicht en harder dan graniet of smaragd en kenmerkt zich door een hoge slagvastheid.

Alape Stream half inbouwwastafel
 
 
 
 

Alape Stream met vloeiende vormen

'Stream', de nieuwe rechthoekige waskom doet zijn naam alle eer aan: de moderne vorm van de bak loopt vloeiend. De perfect berekende radiussen vormen de rode draad voor de vorm van de waskom. Dit is het meest duidelijk bij de schotelvormige opbouwwaskom, waarbij de vorm aan de binnen- en aan de buitenkant precies samenvallen en een nauwkeurig berekend object creëren met een aantrekkelijke vorm, een indrukwekkende verfijndheid en een functionaliteit om u tegen te zeggen. Deze functionaliteit, die tot uiting komt in de vorm, het volume en de ruime breedte en diepte van de waskom, zorgt ervoor dat deze waskom compatibel is met alle inbouwvarianten.

Alape Stream inbouwwastafel
 
 
 

Staal en emaille het kenmerk van Alape wastafels

Het materiaal - 3 mm flinterdun geglazuurd staal - verzekert het maximale gebruikscomfort dat we van Alape gewend zijn. ‘Stream’ is verkrijgbaar als onderbouwwaskom, inbouw-, opbouw-, vlakinbouw-, schotelvormige- en vrijstaande wastafelvarianten. De designer Gerhard Busalt raakt de kern, als hij zegt: "Met 'Stream' zijn we erin geslaagd het designaspect van het materiaal een functioneel karakter te geven." Het is de uitgekiende combinatie van de functionele wasbak met vloeiende overgangen en het uiterst nauwkeurig afgewerkte corpus van geglazuurd staal, die zorgt voor een ideale balans. Ongeacht welke look de klant in de badkamer of sanitaire ruimte wil creëren met de wastafels van Alape, hij zal zijn rol perfect en helemaal in lijn met de tijd vervullen.

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws