ALAPE FOLIO EN TWICE BADMEUBELS MET VORMZUIVERE WASTAFELS

Alape

Alape Folio badkamermeubelDit seizoen komt Alape met twee nieuwe wastafelmeubels. De Alape Folio en de Alape Twice combineren lichte en elegante materialen met vooruitstrevende technologie, die Alape speciaal ontwikkelt om het gebruiksgemak te vergroten. De Folio is een opvallend wastafelmeubel, dat op zijn plek is in iedere moderne badkamer. Een bijzonder dunne laag geglazuurd staal geeft de prettig gevormde waskom en het meubel een gladde en futuristische uitstraling. Ook de Twice straalt elegantie uit. Dit model, ontworpen door Sieger Design, is een zeer ruime dubbele wastafel, die zonder fratsen is uitgevoerd om de gebruiker tegemoet te komen.

 

De Alape Folio

De Folio is een innovatie op het gebied van wastafels, vooral dankzij het gebruik van geglazuurd staal. Gerhard Busalt, de designer van de Folio, heeft meer dan een simpele waskom ontworpen: het is een waar kunststuk, dat op unieke wijze een stilistische eenheid vormt met het wasmeubel. De moderne uitstraling en de nadruk op vorm geven het de luxe uitstraling waar Alape bekend om staat.

Alape Twice badkamermeubel
 
 
 

De Alape Twice

De Twice is – zoals de naam al zegt – een dubbele wastafel. Sieger Design heeft daarbij de juiste balans gevonden tussen functionaliteit en esthetiek. De strakke en op eenvoud gerichte vormen zijn een lust voor het oog, maar bieden ook voldoende ruimte en zijn fijn in gebruik. Zacht glooiende rechthoekige vormen geven de Twice een karakteristieke uitstraling, die in een enkele badkamer zou misstaan. De dubbele wastafel is verkrijgbaar in verschillende breedtes, en kan geleverd worden met een bijpassende onderkast.
 
 
 

Het geglazuurd staal van Alape

Wie Alape zegt, zegt geglazuurd staal. Dit luxe materiaal wordt op verrassende manieren ingezet om waskommen en –badkamermeubels tot een esthetische geheel te vormen. Het is bovendien gemakkelijk in gebruik: het dunne laagje staal is harder dan steen, krasbestendig en zeer gemakkelijk schoon te houden. Deze voordelen hebben ook de keuze ingegeven om het geglazuurd staal te gebruiken voor de Alape Folio en de Alape Twice. Daarmee haal je dus een prachtige en duurzame wastafel in huis.

 


Gepubliceerd in: Nieuws over badkamermeubelen