ALAPE A-FORM EN A-SYSTEM BEVAT NU OOK DE GEGLAZUURDE WASTAFELS

Alape brengt geglazuurd stalen wastafels onder in A˘form en A˘system programma

Alape A-system wastafelMensen zijn uniek – net als hun waarden en normen, die weerspiegeld worden in de verschillende karakters en levensstijlen. De individuele vormgeving van woonruimtes is als een spiegel van de eigen persoonlijkheid. Het is daarom van wezenlijk belang, dat de badkamer als intiem centraal punt van de dagelijkse rituelen, de unieke levensstijl representeert. De geglazuurd stalen waskommen en de modulaire meubelsystemen van fabrikant Alape zijn esthetische wastafeloplossingen, die de persoonlijkheid en de functionaliteit naadloos laat samenkomen. Zowel de A˘form collectie geglazuurde waskommen als de A˘system modulaire meubelsystemen van Alape onderstrepen ieders individualiteit door een grote keuzevrijheid en het modulaire systeem. A˘form en A˘system manifesteren hun individuele mogelijkheden in de Alape inspiratieshowroom in Vianen en Echt.
Iedereen ontwikkelt zijn eigen individuele woonstijl. Juist daarom is het zo belangrijk dat wastafelmeubelen naadloos in het geheel passen en het specifieke karakter van de eigenaar bezit.

 

A˘form – collectie geglazuurd stalen waskommen

Centraal in het totale portfolio van Alape staan waskommen uit geglazuurd staal; A˘form. A˘form bestaat uit een brede waaier van inbouw-, onderbouw-, opbouw- en schotelvormige waskommen, evenals wastafels en enkelvoudige wastafelmeubelen vervaardigd uit geglazuurd staal. Dankzij de eigenschappen en de kwaliteit van het geglazuurde staal, kunnen de diverse kommen harmonieus en met hoge mate van precisie in elke woonomgeving geïntegreerd worden. Alape waskommen zijn vervaardigd uit 3 millimeter geglazuurd staal. Hierdoor is een helder en puristisch ontwerp mogelijk. In combinatie met de keuze uit talrijke vormen en afmetingen kan de A˘form serie buitengewoon eenvoudig geïntegreerd worden in diverse woonwerelden.
Alape onderbouwwastafel

A˘system – modulaire meubelsystemen

Met de A˘system modulaire meubelsystemen van Alape kunnen geselecteerde inbouw-, onderbouw-, opbouw-, schotelvormige waskommen of op zichzelf staande wastafels gecombineerd worden met een diversiteit aan wastafelbladen, meubelmodules en accessoires om tot een geheel eigen droomontwerp te komen. Naast de zeer ruime keuze aan waskommen, biedt Alape ook een breed scala aan materialen, zoals natuursteen en gepolijst of gesatineerd glas, evenals oppervlakken van echt hout fineer, hout effect laminaat en – sinds kort ook- Firnis hoogglans lak. De onzichtbare naden en de greeploze laden geven de hoogwaardige en esthetische eis weer van het A˘system-meubelprogramma. Alle meubelelementen kunnen daarbij ook gebruikt worden als dressoir of bank en zijn uit te breiden met extra functionele accessoires, zoals inzetbakken, geïntegreerde contactdozen, handdoekhouders, tissuehouders, alsook spiegels en verlichting. Alape’s A˘system biedt maximale diversiteit in de individuele creatie van het wastafelmeubel.


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws