ACO DOUCHEGOOT SHOWERDRAIN S-LINE MINIMALE GOOT

ShowerDrain S-line

Aco douchegootGeen douche zonder afwatering. De douchegoot was een goede eerste stap om die noodzakelijke functie fraai vorm te geven. Aco heeft daar baanbrekend werk in verricht. Enthousiaste consumenten vroegen echter al snel om kleiner en eleganter. Installateurs voegden daaraan toe: met een geringe inbouwhoogte. Aco antwoordde met de ShowerDrain S-line.

 

ShowerDrain S-line douchegoot vrijwel onzichtbaar

Onopvallendheid is de meest in het oog springende eigenschap van de S-line. De douchegoot is nauwelijks zichtbaar en past daardoor in ieder badkamerinterieur. Maar wel tot 0,8 liter per seconde afvoeren! De inbouwhoogte is 64 of 80 mm, wat de goot geschikt maakt voor zowel renovatie als nieuwbouw. De Aco ShowerDrain S-line is verkrijgbaar in de standaardmaten 600, 700, 800, 900, 1000, 1200 en 1500 mm. Voor de afwerking kiest u uit twee rvs-afdekkingen met een breedte van twee centimeter.

 

Aco ShowerStep -weg lelijke rand in de inloopdouche

Een inloopdouche heeft hoogteverschil nodig. Licht afschot is voldoende. Eén belangrijk nadeel: je kijkt tegen de zijkant van de tegels in de doucheruimte aan. Hoeft niet, vond Aco. Daarom ontwikkelden ze de ShowerStep, een vloertegelstrip om niveauverschillen in de badkamer te overbruggen. Fraai, beschermend en hygiënisch. De strip is eenvoudig te installeren. Verkrijgbaar in geborsteld rvs en elektrolytisch gepolijst rvs.


Gepubliceerd in: Douche nieuws