AANGENAME WARMTE MET EEN ZUINIGE ELEKTRISCHE RADIATOR

Elektrische radiator

Vasco elektrische radiatorBij een elektrische radiator wordt de vloeistof in de radiator verwarmd door een elektrische weerstand. De radiator straalt deze warmte vervolgens af aan de omgeving, waardoor een heerlijk aangename warmte wordt gecreëerd. De ideale oplossing in elke ruimte, van woonkamer tot badkamer, waar geen centrale verwarming is. Een ander pluspunt van elektrische radiatoren is dat er verschillende regelingen zijn om ze aan te sturen, waardoor ze traploos in te stellen zijn op elke temperatuur. Bovendien zijn ze ook eenvoudig te plaatsen in combinatie met een centrale verwarming.

 

Voor elke ruimte

Voor elk soort te verwarmen ruimte, of het nou een badkamer, een keuken of een woonkamer is, is een geschikte elektrische verwarming te vinden. Wil je bijvoorbeeld je woonkamer of badkamer verwarmen, dan is een elektrische designradiator uitstekend geschikt. Voor in de badkamer kun je ook een Vasco elektrische badkamerradiator nemen.

Vasco SD-RF-L thermostaat met ontvanger

Voordelen elektrische verwarming

Een elektrische verwarming biedt enkele grote voordelen ten opzichte van andere soorten verwarming. Om te beginnen gaat het zuinig om met de warmte in huis. Bovendien is de installatie eenvoudig (je kunt het zelf en hoeft geen installateur te laten komen), zijn de investeringskosten laag en je kunt elke ruimte direct verwarmen. Een elektrische verwarming is namelijk zo geplaatst: je zet hem neer, stopt de stekker in het stopcontact en je kunt elke ruimte moeiteloos verwarmen.

 

Elektrisch verwarmen of toch anders?

Weet je (nog) niet wat de beste manier is om jouw woning te verwarmen, elektrisch of toch anders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis deskundig advies.

 

Ook als je al een centrale verwarming in je huis hebt kun je deze heel goed combineren met een elektrische verwarming, bijvoorbeeld met een mixed radiator. Deze werken via de centrale verwarming en hebben daarnaast eveneens een elektrische functie. Dit maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk extra bij te verwarmen. Ook als je CV-installatie is uitgeschakeld, bijvoorbeeld in de zomer of als er een storing is, dan kun je nog gemakkelijk verwarmen.

 


Gepubliceerd in: CV en radiatoren