make up spiegel

11 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Opmaken in de badkamer met een make-up spiegel. Voor veel mensen is dit een dagelijks terugkerend ritueel; douchen, aankleden, mascara en oogschaduw aanbrengen, wat foundation voor extra kleur en zo maken we ons klaar voor de komende dag. Heerlijk om dan weer helemaal tip top de dag te beginnen. Of wat dacht u van de dagelijks terugkerende scheerbeurt. Bij al deze handelingen gebruiken we uiteraard onze badkamerspiegel. Deze is vast en zeker in vrijwel iedere badkamer aanwezig. Maar bij het opmaken, scheren, enz. kan het bijzonder praktisch zijn om een make-up spiegel aan te schaffen. Ook voor het inbrengen van contactlenzen is dit heel handig. Een make-up spiegel heeft het voordeel dat u extra goed zicht heeft op uw gezicht, vaak is het ook mogelijk om met deze spiegels te vergroten. U ziet de kleinere details, die belangrijk kunnen zijn bij het scheren of bij het aanbrengen van make-up, veel beter.


Soorten make-up spiegels

 

Het is handig om eerst te bedenken waar u de make-up spiegel precies voor wilt gebruiken. U kunt dan bekijken waar deze het beste opgehangen kan worden, op of naast de gewone badkamerspiegel. Ook is het van belang om te weten wie de make-up spiegel gaan gebruiken, hiervan afhankelijk weet u hoe hoog deze moet komen te hangen. Heel handig zijn ook de exemplaren die u kunt uittrekken. Bij gebruik haalt u hem dicht bij uw gezicht en wanneer u klaar bent, dan schuift u hem zo weer terug. Een make-up spiegel kunt u naast, op of boven uw gewone spiegel plakken. Dit is een heel eenvoudige manier van bevestigen. Vaak zijn deze exemplaren ook vrij goedkoop. De spiegels kunnen ook met schroeven worden bevestigd aan de muur. U kunt kiezen voor een exemplaar die een aantal malen vergroot, met of zonder verlichting en natuurlijk wilt u ook dat de spiegel mooi aansluit bij de rest van uw sanitair. Wat de kleur betreft kunt u kiezen uit chroom of geborsteld nikkel. Met de vorm kunt u ook alle kanten op, of u nu een ronde, een vierkante of een rechthoekige wenst, het is allemaal mogelijk.


Online bestellen bij Sani-bouw

 

Kijkt u eens rond voor een spiegel op onze website. We kunnen ze leveren in verschillende prijsklassen, merken en kleuren. Wilt u nog advies, neemt u ook in dat geval gerust contact met ons op. We helpen u graag met het vinden van een bij u en uw sanitair passende make-up spiegel.