Klein toilet

(Pin: 0118 3390)

Voor de afmetingen van een toiletruimte is niet echt één standaardmaat te noemen maar omdat deze over het algemeen in Nederland niet al te groot zijn, gaan wij bij onze standaard toilet ontwerpen uit van de maten 95x110cm, dat is een klein toilet. Het gebruik van standaardmaten maakt ook het vergelijken tussen de verschillende ontwerpen onderling en de effecten van de betegeling of ander sanitair, een stuk eenvoudiger.


Wand- en vloertegels


De wandtegels die zijn toegepast in dit toiletontwerp zijn in de kleur Travertino White (15x30cm) van het Italiaanse Coem. De vloertegels en de betegeling op de achterwand in dit klein toilet zijn uit de serie AXI Dark Oak van Atlas Concorde. De voorzetwand voor het Geberit inbouwreservoir met bedienpaneel Sigma 20 is over de gehele achterwand doorgetrokken en wordt enkel onderbroken door een nis met een spiegel. In de bovenzijde kunnen eventueel ook deuren worden geplaatst t.b.v. het creëren van opbergruimte.


Wandcloset


Een wandcloset met softclose toiletzitting dat veel wordt toegepast is de Subway 2.0 van Villeroy&Boch en de ronding past goed bij de Fidelio fontein met Hansgrohe Talis S fonteinkraan. In dit klein toilet zijn accessoires opgehangen uit de Acamaro serie van Keuco.  

Een ontwerp voor uw eigen badkamer of toilet aanvragen? Een gratis en geheel vrijblijvende service.

Deze badkamer op uw tablet bekijken?
download onze gratis app en maak een
collectie van uw favoriete badkamers.

  

 .