Klein en strak toilet in wit-grijs

(Pin: 0005 0730)

Ook voor het maken van toilet ontwerpen kunt u bij Sani-Bouw terecht. Wilt u graag van te voren een realistische impressie van hoe uw nieuwe strak toilet er uit kan zien, maak dan gebruik van onze gratis online ontwerpservice (ook voor badkamers). Het hier getoonde toiletontwerp is op basis van de min of meer standaardafmetingen van 95x110cm en betreft een hedendaags uitvoering in een grijs-wit combinatie.


Tegels


De witte wandtegels uit de Stiles collectie hebben de maatvoering van 20x60cm wat door de horizontale betegeling voor een ruimtelijk effect zorgt, lange smalle banen lijken de toilet dieper en breder te maken. De grijze vloertegels en de stripbetegeling op het inbouwreservoir van Wisa zijn van de Portugese tegelfabrikant Revigres, uit de serie Dual Grafite.


Sanitair


Het wandcloset Laufen Jika is voorzien van een softclose toiletzitting en de getoonde accessoires zoals een staande toiletborstel, een toiletrolhouder, de zeepdispenser en het handdoekhaakje zijn van SAM, serie Way. Het Fidelio fonteintje wordt gekenmerkt door een mooie ietwat ovale vormgeving en heeft als praktisch voordeel dat het een ondiepe buitenmaat heeft waardoor het vaak een ruimtewinner is en voor vrije doorgang zorgt. De Talis S fonteinkraan van Hansgrohe rondt het geheel mooi af.

Een ontwerp voor uw eigen badkamer of toilet aanvragen? Een gratis en geheel vrijblijvende service.

Deze badkamer op uw tablet bekijken?
download onze gratis app en maak een
collectie van uw favoriete badkamers.

  

 .