Uponor RTM klemkoppelingen

1 tot 16 van 65

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 65

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

RTM knelkoppelingen met persfunctie van Uponor

Uponor introduceert de RTM klemkoppelingen die voorzien is van een interne perstechnologie die op een hele snelle manier een perfecte en veilige verbinding maakt tussen Uponor’s MLC buis of leiding. De RTM klemkoppelingen van Uponor zijn het ideale concept voor installatiewerk bij minder makkelijk toegankelijke plaatsen in de woning. Zeker in combinatie met het geïntegreerde perssysteem, waardoor het simpel insteken van de MLC meerlagensysteembuis voldoende is om de persverbinding tot stand te brengen. Een makkelijk te monteren systeem met automatische persfittingen en MLC leidingen waarmee het gebruik van gereedschap min of meer overbodig is geworden. Uitermate geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie dankzij de eenvoudige montage en installatiemogelijkheden alsmede de doorzichtige ringindicator rondom de RTM klemkoppeling die aangeeft of de persing waterdicht is.


Insteken en klaar met de Uponor RTM klemkoppelingen

Kies voor het gebruik van de revolutionaire RTM fittingen, een koppelingstechnologie van betrouwbare kwaliteit die een professionele installatie van een drinkwaterleidingsysteem mogelijk maakt. Dit is de klemkoppeling van de toekomst, die u helpt om snel en veilig zonder gedoe en zonder gereedschap een perfecte verbindingen te maken tussen MLC buis of leidingen. Het is direct te zien of de RTM klemkoppelingen een goede verbinding met het leidingsysteem hebben gemaakt. De fittingen zijn ontworpen om perfect samen te werken met Uponor’s MLC meerlagenbuis. Deze uit vijf lagen samengestelde buis is een geavanceerd product dat de voordelen van metaal en kunststof leidingen verenigt. Dit biedt ongeëvenaarde productvoordelen.


Geen lekken. Geen gereedschap. Geen gelijke

RTM klemkoppelingen van het Finse Uponor zijn verkrijgbaar tot een diameter van 16mm tot 32mm en zijn met een kleur gecodeerd om in één oogopslag te laten zien welke diameter het betreft. Dit bespaart u tijd en vermijdt elke kans op fouten waardoor het eindresultaat altijd een veilig drinkwatersysteem zal zijn met een lange levensduur. Elke RTM verbinding is snel en eenvoudig door u te maken door de MLC buis in de fitting te duwen totdat u een duidelijke klik hoort, dit bevestigt dat er een waterdichte en veilige verbinding is gemaakt. Ook is dit visueel te controleren dankzij de doorzichtige ring rondom de fitting, vergeet dus alles over solderen, perstangen en buigtangen. Een meer dan uitgebreid assortiment van Uponor producten waaronder de RTM klemkoppelingen, de MLC meerlagen buis en het Modulaire systeem vindt u in de webshop van Sani-bouw.nl