Uponor MLC perskoppelingen

1 tot 16 van 42

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 42

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De Uponor MLC perskoppelingen zijn ontwikkeld om, gecombineerd met Uponor MLCP buis, met flexibiliteit en montagesnelheid hoogwaardige leidingsystemen voor drinkwater te kunnen aanleggen. Het MLCP meerlagen leidingsysteem vormt samen met de perskoppelingen de slagader van ieder gebouw, of het nu uw huis, een bedrijfspand of een complete fabriek betreft. Door de betrouwbare verbindingen, die met de MLC perskoppelingen worden gemaakt, is dit slim ontwikkelde en kwalitatief uitmuntende leidingsysteem in staat om in ieder hoekje van de badkamer, toilet of keuken de juiste hoeveelheid warm of koud water te leveren als nodig is. We zijn immers afhankelijk van deze systemen en koppelingen, in onze woning in de badkamer, keuken en het toilet maar ook in publieke gebouwen waar deze meerlagen leidingsysteemen het hele gebouw naadloos laten functioneren. Betrouwbaarheid van het totale systeem van Uponor buis en koppelingen is daardoor dan ook, net zoals een gedegen en weldoordachte installatie, belangrijk.

 

MLC perskoppelingen van Uponor zijn makkelijk te installeren.

Ondanks dat een vakkundige montage of installatie belangrijk is om de waterdichtheid van de MLC pers- of klemkoppelingen te garanderen is het eenvoudig om dit perssysteem met kleurcoderingen met behulp van accu- of handperstang te monteren. Soortgelijk aan het aanleggen of installeren van waterleidingen met Bonfix messing knelkoppelingen maar door de flexibele buis en de eenvoud van het maken van persingen verloopt het niet alleen gemakkelijk maar ook een stuk sneller. Ook zijn er beduidend minder in aantal van de Uponor MLC perskoppelingen noodzakelijk omdat de flexibele Uponor meerlagen buis het vormen en buigen van bochten tot een zekere bochtradius, gewoon mogelijk maakt. De fittingen uit het MLC programma is leverbaar in composiet en messing met kleurcodering voor eenvoudig persen.

 

Gegarandeerde levensduur

De MLCP meerlagen leiding wordt gedurende een bepaalde periode, die een intensief gebruik gedurende minstens 50 jaar nabootst, getest op breeksterkte. Deze waarden en verdere duurzaamheid en kwaliteitstesten van alle producten vormen de basis voor de uitgifte van een keurmerk voor het volledige MLCP leidingsysteem met bijbehorende knelfittingen. Het doel van het op deze wijze inrichten is om de kwaliteit van alle momenteel goedgekeurde MLC perskoppelingen en Uponor buis producten te verzekeren. Ook worden alle nieuw ontwikkelde materialen en producten door de relevante testinstituten getest en gekeurd. Uponor toont zijn kracht in de ontwikkeling en productie van een innovatieve systemen van buis en MLC perskoppelingen of fittingen die nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd en worden gebruikt. Met de, door de hele wereld, gepatenteerde persfittingen worden binnen enkele seconden klem- of persverbindingen gemaakt die jaar na jaar waterdichtheid garanderen, waardoor gecompliceerde verbindingen zoals lassen of solderen niet langer gemaakt hoeven te worden.