Uponor MLC Composiet

1 tot 16 van 50

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 50

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De kracht van Uponor MLC Composiet perskoppelingen is dat het zich, samen met de Multi Layer Composiet buis (MLCP), heeft ontwikkeld tot een compleet en passend concept dat gemakkelijk vakkundige installaties voor het aanleggen van waterleidingen mogelijk maakt. De perskoppelingen van MLC Composiet van Uponor zijn er in dusdanig veel uitvoeringen, van de gewone perskoppeling met verloop tot knie of T-stuk, dat de passende installatie met de MLCP leiding altijd gemaakt kan worden. Met dit grote productbereik bieden de MLC Composiet persfittingen een groot aantal installatie oplossingen die niet alleen zorgen voor een snel, makkelijk en met flexibele buis aan te leggen waterleidingen maar door zijn kwaliteit en technisch doordachte perskoppelingen ook voor een lange, probleemloze levensduur van de gemaakte persverbindingen. U vindt alle Uponor producten tegen scherpe prijzen en uit voorraad leverbaar, in de Sani-bouw webshop.


Gebruik minder MLC composiet persfittingen van Uponor

Door de flexibiliteit van de MLCP buis en leidingsystemen is het maken van bochten door middel van het buigen van de Uponor leiding mogelijk. Dus door tijdens het plannen van de aanlegroute van de waterleidingen en tijdens de installatie zelf, hiermee rekening te houden door het vermijden van haakse bochten of een te krappe radius kunt u veel geld besparen aan MLC perskoppelingen. Natuurlijk zullen er altijd haakse situaties zijn waar een persknie voor nodig is maar dat aantal kan op deze wijze behoorlijk gereduceerd worden. Het T-stuk voor het maken van zijverbindingen en de rechte perskoppelingen indien er een verloop in de buisdiameter noodzakelijk is. Samen met de persknie bij het echt haaks de bocht om moeten en de overgangsfittingen naar het aansluitpunt van bijvoorbeeld de wastafelkraan, zouden dit dan alle benodigde MLC Composiet perskoppelingen moeten zijn in een installatie. Bezuinigingen in de geachte van tijd maar ook in materialen. Een tweede voordeel is dat u door het echt te plannen van de aanleg, zeker bij een totale renovatie van de badkamer of zelfs de hele woning, uiteindelijk tot de meest efficiënte installatie kunt komen en dat bespaart dan ook weer op de lengte van de te gebruiken Uponor MLCP buis.


Gegarandeerde kwaliteit

De gepatenteerde Uponor MLC composiet perskoppelingen kunnen letterlijk in seconden tot waterdichte verbindingen worden geperst. Het afknippen van de MLCP buis, deze in de MLC persfittingen drukken en samenpersen. De constructie van de buis in combinatie met het speciale profiel van het PPSU inzetstuk zorgt voor een langdurige betrouwbare verbinding. Complexe en tijdrovende installatietechnieken zoals solderen of bij grotere diameters, het lassen, zijn hierdoor in een groot aantal gevallen overbodig geworden. Pers- en schroefverbindingen zijn nieuw ontwikkelde technieken die aantoonbaar voor een zeer lange periode 100% sluitende koppelingen in stand houden. Dit is door verschillende test- en onderzoeksinstituten onderzocht en in testrapporten door de SKZ, de DVGW en de WRAS vastgelegd.