Sealskin

7 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer je al een poosje op zoek bent naar een douchecabine en eigenlijk met de vraag zit wat voor doucheruimte je eigenlijk wilt is het een tip om je online te verdiepen in wat je nodig hebt en de Sealskin douchecabines in diverse varianten eens te beoordelen. Een douchecabine bestaat uit een frame met douchedeuren die geplaatst is op een douchebak of direct op de tegelvloer met afschot naar de doucheput of douchegoot. Het frame van de cabine is van kunststof of aluminium. Er kunnen glazen of kunststof deuren in de Sealskin douchecabine geplaatst worden. Deze kunnen in transparante of niet-transparante vorm worden geleverd. Door zijn vele verschijningsvormen zoals vierkant, rechthoekig of in een kwartronde uitvoering is er altijd wel een Sealskin douchecabine voor uw badkamer te vinden.


Deuren douchecabine

Er zijn verschillende deuren voor al deze vormen van cabines op de markt. Naast het kiezen uit de verschillende vormen van de cabines kun je de juiste deur kiezen door te kijken naar de beschikbare ruimte in je badkamer. Een schuifdeur of een met een kleine zijwand verkorte draaideur is in een wat kleinere badkamer een betere keus dan een volledige draaideur. Een schuifdeur neemt geen extra ruimte in beslag. Een draaideur wel omdat deze de badkamer indraait en daarvoor meer ruimte nodig heeft. Een draaideur is wel heel stijlvol in een wat grotere badkamer. Sealskin douchecabines hebben onder andere ook cabines met een zwaaideur. Deze deuren zijn bevestigd met een scharnier aan de cabine en kunnen naar buiten toe open. Het kunnen ook twee deuren zijn.


Sealskin douchecabine

Sealskin heeft design cabines die in een strakke inrichting passen. De Sealskin douchecabine Duka 1700 is een voorbeeld van een geweldig mooie uitstraling. Verfijnde techniek met subtiel design. De deur heeft een autoclose systeem wat bijzonder prettig is. De deur sluit in de laatste 10 centimeter vanzelf. Prachtige glazen wanden zorgen ervoor dat deze douchecabine tot een geweldige stijlvolle, strakke vormgeving wordt, die in een moderne badkamer geheel tot zijn recht komt.


Wellness

Sealskin heeft niet alleen douchecabines, baden en badkamermeubels in het assortiment de wellnessproducten hebben ook een belangrijke plek in de collectie. Wie wil nu niet tot rust komen in zijn eigen huis in zo'n heerlijke sauna of stoomcabine. Whirlpools in verschillende uitvoeringen behoren ook tot de wellness mogelijkheden van Sealskin. Heerlijk om tijdens een drukke periode gebruik van te maken. Maar ook om zo maar lekker tussen de bedrijven door in de whirlpool te zakken en lekker even bij te komen.