Linido

1 tot 16 van 190

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 190

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Linido hulpmiddelen

Bij Sani-bouw vindt u een uitgebreid product aanbod van accessoires en hulpmiddelen voor de badkamer en toilet. Tussen de verschillende merken die we aanbieden, vindt u ook Linido. Dit bedrijf maakt producten voor mensen die minder mobiel zijn geworden, en hulpmiddelen in het toilet of badkamer ter ondersteuning nodig hebben, maar wel zo zelfstandig mogelijk willen blijven wonen. Kleine aanpassingen, die een groot verschil maken. In het assortiment vind u diverse Linido hulpmiddelen, die voor steun zorgen in de badkamer en toilet. Maar een aantal van deze producten van Linido kan ook gebruikt worden in andere delen van het huis.


Product informatie Linido

In het assortiment van Linido vindt u onder andere wandbeugels, douche- en toiletstoelen, muurbeugels en douchezittingen. Wandbeugels kunnen gemakkelijk overal geplaatst worden. Zo kan een wandbeugel in de douche geplaatst worden. Maar ook in de keuken, of ergens anders waar u hem nodig heeft. Het is een ondersteuning voor tijdens het staan, of zitten gaan. De hulpmiddelen en andere producten uit het Linido assortiment zijn voornamelijk gemaakt van staal.
De wandbeugels, toiletbeugels en stoelen worden in diverse modellen aangeboden. Zo verschillen ze bijvoorbeeld in maat. De handvaten zijn allemaal licht gebogen. Dit is speciaal gedaan, zodat de beweging van uw hand natuurlijk is. Comfort is dus iets waar hard aan gewerkt is.


Langer zelfstandig wonen

Dergelijke producten en hulpmiddelen kunnen in veel verschillende soorten van interieur geplaatst worden. De producten zijn over het algemeen eenvoudig te plaatsen, wel dient men op de kwaliteit van de muur te letten. Voor een muurbeugel of handgreep is een stevige ondergrond voor bevestiging wel noodzakelijk. Natuurlijk is de ene persoon een stuk mobieler dan de ander, maar het uitgebreide assortiment van Linido, zorgt ervoor dat er voor iedereen het juiste bij zit. De producten vereisen geen moeilijke constructies en complete verbouwingen. Het zijn simpele aanpassingen, die een groot verschil maken voor vele. Alle Linido producten zijn veilig, comfortabel een duurzaam.