Aquasound

1 tot 16 van 46

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 46

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Beeld en geluid in de badkamer met Aquasound

Bent u ook van plan om van uw badkamer een nog heerlijker plek in huis te maken? Hoe kan dit beter dan met uw favoriete muziek erbij? Als u thuiskomt na een dag ingespannen werken, of als u zich niet helemaal fit voelt, dan is er toch niets lekkerder dan ontspannen in bad? Aquasound begrijpt dit verlangen volledig en heeft een uitgebreid assortiment aan waterdichte radio's, tablets en TV’s voor in de badkamer, het toilet of de keuken beschikbaar. Met het Wipod Music Center is de radio makkelijk te bedienen en deze waterdichte afstandbediening kan ook geprogrammeerd worden voor het schakelen van verlichting, de whirlpool of douchesystemen. De Aquasound badkamer TV en radio is draadloos te koppelen zodat de TV ook via de spatwaterdichte speakers te horen is. De bluetooth soundbox, behorende bij de Tablet Entertainment Center, is zelfs volledig waterdicht.


Badkamerradio, TV of Tablet Entertainment Center

Uw lievelingsprogramma bekijken terwijl u in bad ligt, dit is mogelijk met een TV van aquasound. Een televisie speciaal gemaakt voor in een ruimte als de badkamer of keuken. Geschikt voor inbouw met een mooie afwerking of voor opbouw middels een muursteun. Aan een mooi en zuiver geluid, vergezeld van een helder en oogstrelend beeld, ontbreekt het gelukkig niet. En dat, terwijl veiligheid voorop staat. De televisies van aquasound zijn waterbestendig, werken op laagspanning en er is voor gezorgd dat er geen condensvorming optreedt op het scherm. Tijdens het bezig zijn in de badkamer het nieuws volgen met een badkamerradio. Of heerlijk meezingen met je favoriete hit, dit is mogelijk met een badkamerradio van aquasound. Helemaal afgestemd op het gebruik in een natte ruimte. Het nieuwste product van Aquasound betreft het Tablet Entertainment Center inclusief een waterdichte bluetooth soundbox

 

Aquasound bij Sani-bouw

Wilt u het nog fijner maken in uw badkamer en bent u op zoek naar een televisie, een radio of een luidspreker geschikt voor in deze ruimte in uw woning, kijk dan eens rond op onze website. We leveren deze entertainmentproducten in verschillende kleuren zoals wit, chroom, pergamon en zwart en veel is direct op voorraad. Ook bijbehorende artikelen zoals toebehoren voor de radio of de TV bestelt u eenvoudig bij ons. Wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden van radio, TV of de waterdichte tablet van Aquasound in de badkamer, oriënteert u zich in de webshop of bel met onze klantenservice.